Werkzaamheden aan uw groepenkast

De groepenkast is een belangrijk onderdeel van de stroomvoorziening in uw huis of bedrijfspand. Via de hoofdschakelaar van de groepenkast komt stroom uw pand binnen vanaf het algemene elektriciteitsnet. Deze stroom wordt in de groepenkast verdeeld over de verschillende groepen. Het is belangrijk dat de groepenkast goed werkt en goed beveiligd is. De beveiliging van de groepen gebeurt voornamelijk via de aardlekschakelaar. Het is dan ook belangrijk dat deze goed functioneert. Onze elektriciens zijn werkzaam in de regio Ede en helpen u graag met uw groepenkast. U kunt op ons rekenen!

Vervanging en plaatsing groepenkast

Heeft u een ouderwetse stoppenkast? Of bent u net verhuisd en wilt u een uitbreiding van uw groepenkast? Onze ervaren vakmannen voeren in Ede en in de omgeving van Ede alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van elektriciteit vakkundig voor u uit. Ook kunnen we de levering en installatie van een nieuwe groepenkast voor u verzorgen of uw huidige kast voor u inspecteren.

Heeft u te maken met een stroomstoring in uw meterkast? Wij lossen dit snel en vakkundig voor u op! Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u direct een afspraak maken met onze elektriciens? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de website, of bel 085 - 106 12 21.