Onderhoud van uw installaties in Ede

Onderhoud is belangrijk. Zeker als uw elektrotechnische installaties al wat ouder zijn. De elektromonteurs uit Ede kijken bij het uitvoeren van een keuring kritisch naar uw elektrotechnische installaties. Daarbij letten we voornamelijk op aspecten die uw veiligheid of comfort compromitteren. Brandgevaar is een belangrijk gevaar waar wij aandacht aan besteden. Na de inspectie worden de eventuele gebreken met u doorgenomen en maken we een plan om deze problemen te verhelpen.

Kwaliteit bij uw vakman

Naast het onderhoud aan en de reparatie van elektrotechnische installaties zijn onze elektromonteurs uit Ede bevoegd deze te keuren en te certificeren ten behoeve van verzekeringen of ISO certificeringen. Onze aanpak is drievoudig. Wij leggen u aan het stroom, en daarna onderhouden en keuren wij uw elektrische installaties. Dit gebeurd op vakkundige en professionele wijze. Zo heeft u er geen omkijken naar!

De kernwoorden kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid staan bij ons in Ede hoog in het vaandel. Het is dan ook niet zo vreemd dat ons klantenbestand blijft uitbreiden. U kunt ons voor alles op het gebied van elektra bellen. Wilt u een goed onderhouden elektrische installatie dan gaat u naar dé elektricien in Ede! We zijn u graag van dienst!