Heeft u te maken met een stroomstoring in Ede?

Elektrotechnische installaties zijn overal, maar meestal worden ze weggewerkt op plekken in uw pand waar u ze niet ziet en dus makkelijk vergeet. Ze zijn echter meer dan nodig. Daarom is het verstandig om zo nu en dan een elektromonteur te laten kijken naar de staat van uw elektrotechnische installatie en groepenkast. Zo komt u niet voor kortsluiting of een andere stroomstoring te staan.

Wanneer het u toch overkomt dat de stroom uitvalt of ergens in huis in Ede of omgeving kortsluiting optreedt, dan kunt u op een van onze ervaren elektriciens rekenen. Zij hebben zich gespecialiseerd op het gebied van storingen zoeken in utiliteit en industrieel, voor zowel bedrijven als particulieren.

24-uurs service bij storing

Is uw stroom uitgevallen? U kunt zelf een stekkerproef uitvoeren, zodat u snel de oorzaak achterhaalt. U kunt zelf uitzoeken welke apparaten op de groepenkast zijn aangesloten. Het is verstandig om deze apparaten af te sluiten. Wanneer de stop door blijft slaan, dan is waarschijnlijk de bedrading de oorzaak en niet de aangesloten apparaten. In dat geval is het verstandig om de elektriciens uit Ede te bellen. Wij helpen u uiteraard graag.

Zijn uw stoppen doorgeslagen en komt u er zelf niet uit? Uw probleem wordt direct opgelost door onze elektromonteurs uit Ede, 24 uur per dag, 7 dagen per week! Bel 085 - 106 12 21.