Teamfoto Jodoperfect
Werkzaam in Ede, hoofdvestiging Elst

NEN-keuring Ede

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor het uitvoeren van uw NEN-keuring in Ede? Vindt de perfecte NEN-keuringsservice bij Jodoperfect. Onze deskundige monteurs voeren de keuring voor u uit en kunnen gelijk eventuele problemen verhelpen.

Wat is een NEN-keuring?

Om de veiligheid van installaties en apparatuur te waarborgen, worden diverse NEN-keuringen periodiek uitgevoerd. Bij de NEN-3140 en meerdere andere NEN-keuringen is zakelijkheid van groot belang. Daarnaast is er sprake van variatie in laagspanning met normen als NEN-1010 of NEN-4010, en hoogspanning zoals NEN-3840.

In de meeste gevallen is de NEN-1010 de norm die geldt voor particuliere woningen. Dankzij onze deskundigheid als elektricien nemen we Jodoperfect snel en efficiënt voor u op ons. Voel u vrij om voor een afspraak contact met ons op te nemen via 0481 726 902.

NEN-1010 keuring in Ede

Tijdens de NEN-1010 keuring worden bestaande elektrische installaties op laagspanning geïnspecteerd. Deze norm is van toepassing op alle installaties in een doorsnee huis. Bij de NEN-1010 normen is veiligheid de prioriteit en probeert men brand- en elektrocutiegevaar te minimaliseren.

Deze standaard wordt doorgaans toegepast bij inspecties en controles voor de afronding van projecten. Dit is de norm die wordt gecontroleerd bij inspecties van elektrische installaties voor bijvoorbeeld de overdracht van een koopwoning. De NEN-1010 is al lange tijd de norm in de laagspanning, en de meeste installaties zullen daarom voldoen aan deze norm.

Naast de NEN-1010 norm is ook de NEN-4010 norm beschikbaar, die in feite een begrijpelijke versie van de NEN-1010 is. Bij keuringen wordt geen gebruik gemaakt van de NEN-4010 norm. Met name is deze norm opgericht om de NEN-1010 installatie normen begrijpelijker te maken voor monteurs.

NEN-3140 keuring in Ede

Bij de NEN-3140 keuringen wordt aandacht besteed aan bedrijfsvoering en is het noodzakelijk dat werkgevers voldoen aan de geldende voorschriften. De richtlijnen van de NEN-3140 hebben met name betrekking op de afronding van nieuwe installaties. Het is essentieel om deze voorschriften na te leven bij het inbouwen van zware apparatuur in uw woning, zoals zonnepanelen.

Voor de gewone consument zullen NEN-3140 keuringen niet vaak voorkomen. Werkgevers zullen de periodieke uitvoering van deze keuring als waardevol ervaren. Als het gaat om inspecties volgens de NEN-3140 normen, staan onze elektriciens voor u klaar.

NEN-3140 keuringen zijn vooral gericht op bedrijfsvoering en zijn essentieel om aan te geven dat een werkgever voldoet aan de geldende eisen. Bij de NEN-3140 gaat het met name om de correcte afhandeling van nieuwe installaties. Deze dienen eveneens nageleefd te worden bij het plaatsen van zwaardere apparatuur in huis, zoals zonnepanelen.

Normaal gesproken hebben consumenten niet vaak te maken met NEN-3140 keuringen. Als werkgever is het cruciaal om deze keuring op regelmatige tijdstippen te laten uitvoeren. Om deze reden staan de elektriciens van Jodoperfect gereed om uw installaties te inspecteren conform de NEN-3140 normen.

Krachtstroom aanleggen laat u doen door een ervaren elektricien van Jodoperfect.

Wanneer een NEN-keuring?

Wanneer er grote veranderingen in de elektrische installatie van een woning moeten worden aangebracht, is het laten uitvoeren van een NEN-keuring voor particulieren essentieel. Bij de installatie van krachtstroom of extra groepen wordt een keuring aangeraden. Ook als u net een nieuwe woning heeft gekocht, is het verstandig om een keuring uit te laten voeren.

Werkgevers worden geadviseerd om regelmatig NEN-keuringen te laten plaatsvinden. Met deze keuringen kunt u aangeven dat u voldoet aan de geldende wet- en regelgeving. Verder helpt dit u bij het verstevigen van uw positie bij bepaalde verzekeraars en draagt het bij aan een veilige omgeving voor uw personeel en klanten.

Schakel Jodoperfect in voor uw NEN-keuring

Onze professionele monteurs staan klaar om u te assisteren bij het inspecteren en eventueel aanpassen van uw installatie. Onze deskundige vakmensen zijn paraat om u te begeleiden bij het grondig inspecteren en eventueel aanpassen van uw installatie. U kunt rekenen op een installatie die veilig en efficiënt werkt.

Voor het plannen van een inspectie, schroom niet om contact met ons op te nemen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel ons dan op 0481 726 902 om te overleggen. Als u wilt dat wij u benaderen, vul dan ons contactformulier in op de website.

Veel gestelde vragen

Is een NEN-keuring verplicht?

Een NEN-keuring hoeft niet verplicht te worden uitgevoerd in Nederland. Het is een optie dat verzekeraars een keuring voorschrijven voor deelname en op deze manier de veiligheid van uw installaties verhogen.

Welke stappen moet ik volgen als de elektriciteit in mijn woning wordt afgekeurd?

Als de keuring niet voldoet, zijn er wijzigingen vereist in de elektrische installatie. Deze kunt u laten uitvoeren door een elektricien van Jodoperfect.

Wie zijn gekwalificeerd voor het uitvoeren van NEN-keuringen?

Voor het uitvoeren van NEN-keuringen wordt een NEN keurmeester met certificering ingeschakeld. Deze persoon is bevoegd voor de specifieke NEN norm waarop gekeurd moet worden.

Is het mogelijk om de geldigheid van een NEN-certificaat te verifieren?

Bij NEN-certificaten is het mogelijk om zelf de echtheid en geldigheid te controleren. U kunt met behulp van de QR-code op het NEN certificaat controleren of het geldig is.


Over ons

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 902

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor keuring elektrische installaties?

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.