Teamfoto Jodoperfect
Werkzaam in Ede, hoofdvestiging Elst

Krachtstroom aanleggen in Ede

Als u interesse heeft in koken op een elektrische kookplaat of als u een laadpaal wilt laten plaatsen, dan kunnen wij u van dienst zijn. Indien uw energiebehoefte groter is dan het vermogen van een normale aansluiting. Wilt u graag krachtstroom en een 3-fase aansluiting in Ede realiseren? Ons team staat voor u klaar.

Het verschil tussen krachtstroom en een 3-fasen aansluiting

In dezelfde context wordt vaak de term krachtstroom gebruikt in combinatie met een 3-fasen aansluiting. Hoewel ze in dezelfde context worden gebruikt, hebben krachtstroom en een 3-fasen aansluiting niet volledig dezelfde betekenis. Krachtstroom is voornamelijk bedoeld voor het gebruik van zware machines. In woonhuizen wordt er meestal een 3-fasen aansluiting gerealiseerd wanneer er sprake is van krachtstroom.

Met een 3-fasen aansluiting ontvangt u een stroomsterkte van 25 ampère, maar dan drie keer zo krachtig. Hierdoor kunt u nu apparaten met een hogere energiebehoefte gaan gebruiken, omdat de groepenkast nu drie keer 230 volt (elektrische spanning) ontvangt in plaats van een keer 230 volt. Dankzij de toegevoegde spanning kunt u nu apparaten gebruiken die meer energie behoeven.

Een bubbelbad, sauna of inductiekookplaat zijn populaire opties. Wanneer u een standaard 1-fase aansluiting heeft, zouden dergelijke apparaten onmiddellijk voor overbelasting zorgen. Dit wordt voorkomen dankzij de verdeling van de stroomvoorziening over 3 fasen.

Krachtstroom aanleggen laat u doen door een ervaren elektricien van Jodoperfect.

Krachtstroom aanleggen bovenop een 3-fasen aansluiting

Als u van plan bent om machines met een hogere energiebehoefte te gaan gebruiken, dan heeft u krachtstroom naast een 3-fasen aansluiting nodig. Het is niet alleen de energiebehoefte die groter is bij deze apparaten, maar ook de benodigde stroomspanning neemt toe. De standaardspanning van 230 volt die we voor onze huishoudelijke apparaten gebruiken, is niet genoeg voor deze machines.

Krachtstroom biedt u een vermogen van 400 volt. Het is essentieel om uw groepenkast aan te passen voor het gebruik van krachtstroom. Niet eerder dan dat dit is voltooid, kunnen de zware machines in gebruik worden genomen.

Aanpassingen van netbeheerder nodig?

Om krachtstroom of een 3-fasen aansluiting te krijgen, moet u de hulp inroepen van zowel een elektricien als uw netbeheerder. Daar doet u het verzoek voor het verzwaren van uw aansluiting. Het is noodzakelijk dat de groepenkast over een 3-fasen hoofdschakelaar beschikt om alles correct te laten functioneren.

In het geval dat er nog geen schakelaar is geplaatst, kan Jodoperfect dit voor u realiseren. Bovendien dienen apparaten die afhankelijk zijn van krachtstroom of een 3-fasen aansluiting gebruik te maken van het Perilex stekkersysteem en de corresponderende stopcontacten. Het stekkersysteem draagt bij aan een gelijke verdeling van de spanning over de verschillende fasen.

Hulp inschakelen van Jodoperfect

Laat Jodoperfect uw nieuwe aansluiting verzorgen en wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Wij helpen u graag verder met al uw vragen over aansluitingen voor krachtstroom, 2 fasen of 3 fasen. Neem contact met ons op via 0481 726 902. U kunt ons bellen op 0481 726 902 voor al uw vragen.


Over ons

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 902

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor krachtstroom aanleggen?

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,InstallQ,SCIOS,Erkend leerbedrijf,NEN 3140,NEN 1010,NEN 3840,NEN 4010,DUBO Keur,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter