Teamfoto Jodoperfect

Perilex stekker aansluiten

Wij staan in Ede voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Ede, hoofdvestiging Elst

Perilex stekker aansluiten in Ede

Bent u op zoek naar een ervaren elektricien om u te begeleiden bij het aansluiten van een perilex stekker? Als u hier hulp bij nodig heeft, kunt u rekenen op de deskundigheid van Jodoperfect. Voor al uw elektriciteitsgerelateerde vragen kunt u ons contacteren via 0481 726 902.

Wat is een perilex stekker?

De meeste huishoudelijke apparaten hebben genoeg aan de stroom die gewone stopcontacten (230 Volt) leveren. Een gewoon stopcontact is niet geschikt voor kookplaten of andere krachtige apparaten met een vermogen dat hoger is dan 3.86 KWh. Als er sprake is van aansluiting van een apparaat met een hoog vermogen, bestaat de mogelijkheid dat de groepenkast overbelast raakt.

In het geval van grotere huishoudelijke apparaten, is een Perilex stekker onmisbaar. Lees verder om te begrijpen hoe een Perilex stekker precies werkt. Met een 2-fase of 3-fase aansluiting is een Perilex wandcontactdoos anders aangesloten dan een standaard stopcontact. De aansluiting van de contactdoos is anders dan bij een 1-fase aansluiting (gewoon stopcontact), namelijk een 2-fase of 3-fase aansluiting.

De stroom wordt verdeeld over meerdere fasen bij een aansluiting van 2 of 3 fasen, zodat de leiding niet overbelast raakt. Hiermee kunnen zwaardere apparaten veilig aangesloten worden zonder risico. In vergelijking met een standaard stopcontact levert de Perilex aansluiting twee keer zoveel Volt.

Om een 2-fase aansluiting te realiseren, moet je de Perilex contactdoos met vijf gaten gebruiken. Dit vereist 1 aardedraad, 2 nuldraden en 2 fasen. Voor een 3-fase aansluiting worden altijd 1 aardedraad, 1 nuldraad en 3 fasen ingezet. Bij het aansluiten van een Perilex stekker komt er veel expertise kijken, vooral bij een 3-fase aansluiting waarbij er sprake is van een groot vermogen.

Hulp inschakelen in Ede van een elektricien

Voor het aansluiten van elektra is het over het algemeen gevaarlijk en wordt het niet aanbevolen om dit zelf te doen als u er geen verstand van heeft. Weet u niet precies hoe u een inductie kookplaat moet aansluiten? Onze elektriciens staan klaar om u te assisteren. Heeft u behoefte aan informatie of wilt u een afspraak plannen? Aarzel niet om contact op te nemen via 0481 726 902.

Over ons

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 902

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.