Teamfoto Jodoperfect
Rookmelder plaatsen Ede Wij staan in Ede voor u klaar!
Een Elektricien
Werkzaam in Ede, hoofdvestiging Elst

Rookmelder plaatsen Ede

Waarom rookmelder plaatsen?

Het is algemeen bekend dat rookmelders mensenlevens kunnen redden, zoals de Brandweer aangeeft. Wanneer het alarm van de rookmelder afgaat, blijft er nog maar drie minuten over om te ontsnappen. Het is noodzakelijk om rookmelders te hebben op elke verdieping in huis. Ze hebben over het algemeen een levensduur van tien jaar.

Dankzij het plaatsen van rookmelders kun je in geval van brand daadwerkelijk mensenlevens redden. Veel rookmelders zijn zelf te bevestigen door middel van de handige plakstrips die eraan vastzitten. Er bestaan verschillende types en prijscategorieën voor rookmelders. Welke variant je ook selecteert, ga altijd voor een goedgekeurde rookmelder met het Europese keurmerk EN 14604.

Wist u dat:

  • Tijdens de slaap uw reukvermogen wordt uitgeschakeld, waardoor u rook niet kunt ruiken?
  • Als u slaapt, is uw neus niet in staat om rook waar te nemen, waardoor u het niet ruikt?
  • Moet je vanaf 1 juli 2022 op elke verdieping in huis rookmelders installeren?

In Ede schakelt u Jodoperfect in voor het plaatsen van rookmelders.

De beste plek voor een rookmelder

Hang ten minste rookmelders in de hal en op de overloop. Dit is meestal de vluchtroute als er brand uitbreekt. Een nog betere optie is om te gaan voor gekoppelde rookmelders en om deze eveneens op te hangen dichtbij de keuken en de slaapkamers. Heb je in de woonkamer een open haard of kachel? Maak je gebruik van de garage aan huis om je e-bike of accu op te laden? Zorg dat je een goed functionerende rookmelder hebt die jou op tijd waarschuwt als er iets fout gaat.

Onderhoud aan rookmelders

Is er een geluidssignaal van de rookmelder, terwijl er geen rook of brand is in huis? Als de rookmelder onterecht geluid maakt, is het wellicht tijd voor onderhoud. Kijk of de batterij mogelijk moet worden vervangen en maak de rookmelder schoon met een doek of stofzuiger.

Hulp bij het plaatsen van rookmelders in Ede

Wilt u ervoor zorgen dat de rookmelders in uw woning correct worden geïnstalleerd? Neem dan contact op met Jodoperfect. Als u wilt dat de rookmelders op een deskundige manier worden geïnstalleerd, benader dan Jodoperfect. Indien u ons wenst te contacteren en uw vragen wilt stellen, dan kunt u ons bereiken op 0481 726 902.

Over ons

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 902

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.