Krachtstroom aansluiten in Ede of omgeving

Veel apparaten kunnen op een normaal stopcontact worden aangesloten. Normale stopcontacten leveren de elektriciteit door twee draden. Eén draad daarvan is de draad met spanning en de andere draad is de nuldraad. U heeft vast wel eens gehoord van 1 fase aansluiting of 3 fase aansluiting. De draad met de spanning wordt ook wel de fase genoemd. Een normaal stopcontact met één spanningsdraad is dus een 1 fase aansluiting.

Krachtstroom is bedoeld voor grotere apparaten die meer vermogen nodig hebben. Apparaten die krachtstroom nodig hebben, hebben een 3 fase aansluiting nodig. Omdat het bij krachtstroom om een enorme spanning gaat, is het van belang dat dit zeer zorgvuldig wordt aangelegd. Wij hebben veel ervaring met krachtstroom aanleggen in Ede en helpen u graag.

Inductiekookplaat op 3 fase aansluiting

Een inductiekookplaat kan op verschillende manieren worden aangesloten. Omdat een inductiekookplaat vrij veel vermogen nodig heeft is het verstandig een 2 fase aansluiting of een 3 fase aansluiting hiervoor te gebruiken. Een elektricien kan voor u beoordelen of een nieuwe aansluiting nodig is.

Perilex stekker aansluiten

Onze monteurs bekijken graag wat er mogelijk is in uw huis. We zullen uw inductiekookplaat aansluiten op een Perilex stekker. Perilex is een goedgekeurd 3 fase stekkersysteem dat zich goed leent voor elektrische kooktoestellen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via 0800 255 3733. Wij staan u graag te woord!