Teamfoto Jodoperfect
Werkzaam in Ede, hoofdvestiging Elst
Het plaatsen van krachtstroom in uw woning Redactie, 9 februari 2024
Krachtstroom aanleggen laat u doen door een ervaren elektricien van Jodoperfect.

Zou u graag willen genieten van een ontspanningsmoment in uw eigen jacuzzi of sauna?Heeft u behoefte aan een oplaadoplossing voor uw elektrische auto bij uw woning?Of het nu gaat om genieten in uw eigen jacuzzi of sauna of het opladen van uw elektrische auto, krachtstroom is noodzakelijk.

Om uw apparaten te kunnen gebruiken, dient u krachtstroom te laten aanleggen. Voor een goede aanleg van krachtstroom is het belangrijk om voldoende informatie te hebben. Het laten aanleggen van krachtstroom door een professional is dan ook sterk aan te bevelen.

Hoe werkt krachtstroom precies?

Om apparaten te laten werken die extra vermogen vereisen, is krachtstroom van 380 volt vereist. Warmtepompen, bepaalde elektrische fornuizen, zware machines in werkplaatsen en laadpunten voor elektrische auto's zijn voorbeelden van apparaten die krachtstroom nodig hebben. Voor krachtstroom is een speciaal stopcontact met vier draden waar spanning op staat nodig, in tegenstelling tot de standaard 230 volt.

Een ervaren vakman voor het plaatsen van krachtstroom

Als een vakman krachtstroom in uw huis installeert, zal hij verschillende procedures doorlopen. Een expert installeert de krachtgroep achter de aardlekschakelaar. Als uw huis nog een 1-fase hoofdschakelaar heeft, moet deze mogelijk worden opgewaardeerd naar een 3-fasen hoofdschakelaar.

Bij een goede werking van de 3-fasen hoofdschakelaar, moet de aansluiting verzwaard worden door de netbeheerder. Wanneer krachtstroom wordt aangelegd, wordt er altijd gecontroleerd of de aardlekschakelaar en groep apart zijn. Bij de aanleg van krachtstroom wordt er altijd nagegaan of de aardlekschakelaar en groep gescheiden zijn.

Wanneer u krachtstroom nodig heeft voor een laadpaal, dient u vaak de kabel naar buiten te laten lopen. Voor de bescherming van de kabel wordt meestal een ijzeren omhulsel gebruikt, wat de prijs iets verhoogt. Let op dat niet alle apparaten krachtstroom vereisen, dit is afhankelijk van de specificaties van uw apparatuur.

Bent u van plan om een aanvraag in te dienen?

Houd bij het aanvragen van een deskundige voor het installeren van krachtstroom onderstaande checklist in gedachten. Welke elektronische apparaten in uw woning vereisen krachtstroom? Waar wilt u elk apparaat positioneren?Hoe is de indeling van uw meterkast? In welk jaar is uw huis opgetrokken?

Om krachtstroom te installeren is het noodzakelijk om een gespecialiseerde elektricien in te schakelen. Goed geïnformeerd zijn en samenwerken met een ervaren expert is van groot belang voor een succesvolle installatie. Om een gedetailleerde prijsopgave op maat te ontvangen, kunt u contact opnemen met een ervaren elektricien.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 902

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.