Teamfoto Jodoperfect
Werkzaam in Ede, hoofdvestiging Elst
Wat u moet weten over een stroomstoring Redactie, 9 januari 2024
In Ede is Jodoperfect snel ter plaatse bij een stroomstoring.

Indien u net bezig bent met koken, kan het erg vervelend zijn als plotseling de stroom uitvalt. Stel u bent aan het klussen in huis en plotseling is er geen stroom meer. Op het moment dat er een stroomstoring plaatsvindt, komt dat nooit gelegen en wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben.

Eenvoudige manier om een stroomstoring op te lossen

Het is aan te raden om bij een stroomstoring te starten met het uitvoeren van de stekkerproef. De stekkerproef is een eenvoudige maar effectieve manier om een defect apparaat of elektrische aansluiting te achterhalen. Gemiddeld genomen duurt het ongeveer 10 minuten om de stekkerproef uit te voeren, al kan dit variëren afhankelijk van de omvang van uw huis en het aantal apparaten dat u heeft.

Indien u dit zelf niet aandurft, is het verstandig om een elektricien in te schakelen. Let op: bij een defect apparaat kunnen de kosten van een elektricien hoog oplopen. Dit omdat hij toch langs is geweest en kosten heeft gemaakt terwijl het probleem ook zelf te verhelpen was.

Hoe kunt u de oorzaak van een stroomstoring vinden?

Zet alle groepen in de meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen. Stap 2: Verwijder alle stekkers uit de stopcontacten uit de gehele woning. Heractiveer de aardlekschakelaar en de groepen in de meterkast.

Pak een stekker en plaats deze één voor één weer in het stopcontact en zet ze ook één voor één weer aan. Wacht totdat het apparaat volledig is ingeschakeld voordat u doorgaat naar het volgende apparaat. Wanneer de stroom uitvalt bij het inschakelen van een bepaald apparaat, kunt u ervan uitgaan dat dat apparaat het probleem veroorzaakte.

Als het probleem zich toch niet voortdoet uit de apparaten, zit het probleem in de installatie. Als dat het geval is, is het raadzaam om een erkende elektricien in te schakelen om het probleem voor u op te lossen. Ga er niet zelf mee aan de slag omdat het werken met elektriciteit gevaarlijk kan zijn.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 902

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.