Teamfoto Jodoperfect
Werkzaam in Ede, hoofdvestiging Elst
Maak uw woning energiezuinig Redactie, 24 mei 2024
Jodoperfect: uw elektricien in Ede en omgeving!

Er zijn talloze opties om uw huis duurzamer te maken, zowel met grote als kleine aanpassingen. Er zijn talloze manieren waarop de elektricien u kan helpen bij het verduurzamen van uw woning. U kunt overwegen om Led-verlichting, een elektrische kookplaat en zonnepanelen te laten installeren.

Op welke manieren kunt u uw woning duurzamer maken?

Bent u van plan uw verlichting te vernieuwen of gaat u uw huis verbouwen?Nu is het de juiste tijd om de verlichting in uw huis duurzamer te krijgen. Dit kan door middel van het plaatsen van Led-verlichting op alle plekken in huis.

Het vervangen van uw gloeilampen door Led-verlichting kan leiden tot een aanzienlijke vermindering van uw energieverbruik, tot wel 90% minder. Dit heeft als gevolg dat u kunt besparen op uw energierekening, wat natuurlijk voor alle huishoudens prettig is. Daarnaast gaan Led-lampen aanzienlijk langer mee dan traditionele gloeilampen, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.

Leer hoe u uw huis duurzamer kunt maken door elektrisch te koken!

Om elektrisch te koken in elk huis mogelijk te maken, moeten er soms wat aanpassingen worden doorgevoerd. Bijvoorbeeld de meterkast of de toevoer van stroom. Voor het gebruik van de kookplaat moet de meterkast voldoende stroom kunnen genereren.

Indien u deze stap niet onderneemt, kan het voorkomen dat de stroomvraag van de elektrische kookplaat te hoog is en de stroom uitvalt. Schakel daarom een elektricien in om dit voor u te regelen en dergelijke problemen te voorkomen. Bij het koken op gas gaat er wel elektriciteit verloren, terwijl dit niet het geval is bij elektrisch koken.

Zonnepanelen

Bent u op zoek naar manieren om uw huis duurzaam te maken? Het plaatsen van zonnepanelen op het dak is een goede keuze. Het verduurzamen van uw huis kan al met kleine stappen, bijvoorbeeld door het plaatsen van een elektrische kookplaat en Led-verlichting. Controleer eerst of uw dak geschikt is voordat u zonnepanelen hierop laat installeren.

Gemiddeld genomen heeft u 15 panelen nodig, dit hangt echter af van het type paneel en de afmetingen van uw dak. Na ongeveer 6 tot 8 jaar heeft u de kosten van de zonnepanelen terugverdiend. U moet er rekening mee houden dat regelmatig onderhoud aan de zonnepanelen noodzakelijk is voor een optimale opvang van zonnestralen.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 0481 726 902

Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Jodoperfect

Met een sterke focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen en het verzorgen van nieuwe aansluitingen. Als ervaren en gekwalificeerde elektricien streeft Jodoperfect ernaar om de elektrische behoeften van onze klanten op een efficiënte en professionele manier te vervullen.


Wanneer het aankomt op elektrische storingen, begrijpen wij de urgentie van een snelle oplossing. Onze deskundige elektriciens staan paraat om storingen te diagnosticeren en effectief te verhelpen. Of het nu gaat om een plotselinge stroomuitval, kortsluiting of andere problemen, Jodoperfect staat garant voor een vakkundige oplossing.


Bij Jodoperfect staat de klant centraal. Wij begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid en punctualiteit. U kunt op ons vertrouwen, of het nu gaat om een dringende storing of een geplande installatie.


Heeft u een elektrische storing die onmiddellijke aandacht vereist of wilt u een offerte voor een nieuwe aansluiting? Neem vandaag nog contact op met Jodoperfect. Wij staan klaar om u van dienst te zijn en uw elektrische behoeften te vervullen.